Cozy in Clapham?

Foto: Mette Bassett

Sidste lørdag var vi på udflugt til Clapham i Sydlondon. Vi har hørt meget godt om området, da flere af vores venner bor der. Vi startede med et par eftermiddagsøl og burgere i solen på gastro-pubben The Avalon. Den er så fin og har en kæmpe gårdhave bagved, men deres service er mildest talt forfærdelig. Og det slår skår i oplevelsen, når man er omgivet af otte zombie-lignende, surmulende tjenere, som vandrer nytteløst frem og tilbage i slow-motion. De meste af deres hjernekapacitet må være blevet  brugt på at undgå gæsternes blik. Det mindede mest af alt om den mugne service man får på 9 ud af 10 cafeer i København. Der er intet der kan pisse en gammel tjener som mig af som dårlig service. Nå, nok om det.

English: Last weekend the weather was lovely so we went to check out Clapham. Although we love Maida Vale where we live, we’ve considered moving somewhere else to get more space for the money. We started out with a pint and a burger at The Avalon – a gastro pub with a big cosy beer garden in the back. The burgers and especially the surroundings were good but the service was horrible with 7 out of 8 waiters walking unsmiling around like doped zombies, avoiding all eye contact. What a shame.

Foto: Mette Bassett

Efter maden satte vi kursen mod det store grønne område, Clapham Common, der i dagens anledning var pyntet op med frisbee-spillende mennesker, logrende hunde og masser af hvidvinsdrikkende picnic’s. Det virker også som det perfekte sted at jogge (jeg er nemlig lidt træt af at løbe rundt i cirkler i den overbefolkede Pad Rec)

English: After the meal we headed in the direction of the huge area of grassland, Clapham Common. I wouldn’t mind having that as a neighbour as it’s the perfect place for jogging (I’m a bit tired of running in circles in the crowded Pad Rec), frisbee throwing and picnics.

Foto: Mette Bassett

Jeg havde gravet det afslappede weekendtøj ud af skabet: tube top fra H&M (2.99), harembukser fra H&M (7.99), jelly sko, Chanel armbånd/cuff.

English: I opted for the most relaxing weekend outfit I could dig out of my closet: tube top from H&M (2.99), harem trousers/pants from H&M (7.99), Jellies, Chanel cuff.

Foto: Sam Bassett

Vi endte udflugten med et besøg i det store Sainsbury’s supermarked i området. Det er ti gange bedre end vores nærmeste i Kilburn (hvor kedelig er jeg lige at diskutere supermarkeder 🙂 )

Dommen: Clapham er er super fint og ikke alt for dyrt område i udkanten af London. Men jeg tror ikke vi er færdige med Maida Vale endnu. Næste gang tjekker vi Hampstead-området ud.

English: We ended up checking out the big Sainsbury’s Superstore at Clapham High Street. What a great supermarket, much better than our nearest Sainsbury’s in Kilburn (how boring am I, discussing Sainsbury’s on my blog :-)).

Verdict: All in all Clapham is a cool area, especially if you have kids and want some more space and quiet surroundings. But for the time being, I think we’ll stay put in Maida Vale. Next time I think we’ll explore the Hampstead area.

Foto: Mette Bassett

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s