Wishlist: One shoulder maxi dress from Topshop

Blev også fristet af denne fine maxikjole med tidens så populære assymmetriske bare skulder i går, da jeg smuttede en tur ind i myretue-butikken Topshop for at kigge på (fornuftige) sandaler. Jamen, jeg synes faktisk, at den passer perfekt til de der elastik-wedges fra Dune.

Nåede desværre heller ikke at prøve den og det er et must, inden jeg køber, da det ofte er hit-or-miss med pasformen i Topshop for mig. Den er i viscose og koster 28 pund. Fås også i den rødbrune farve “Brick”. Køb den her.

English: I was really tempted by this stylish one shoulder maxi dress when I spotted it in a very busy Topshop yesterday. It would be perfect with the elastic band wedges from Dune and a bit of bling. Comes in the red/brown colour “Brick” as well and costs 28 pounds. Buy it here.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s