Soho’s cheapest pints – Sohos billigste fadøl

Der er intet som et godt tilbud, og mærker du øltørsten glamme i det centrale London, så sæt kursen mod pubben John Snow, der ligger smask midt i Soho, ikke langt fra Carnaby Street. Her koster en pint fadøl frisk fra hanen kun 2.27 pund (de fleste andre pubber tager omkring 3.50). Rørende billigt, især når som undertegnede lige har været en tur i København og betale knap 50 kroner for sådan en på Kaffesalonen.

John Snow holder priserne ned ved at servere  fadøl fra Samuel Smith bryggeriet i Tadcaster, der er Yorkshires ældste. Øllene fås også på flaske i utallige og lidt dyrere varianter. Jeg fik en Taddy Lager, som havde en rund smag og var bedre end de gængse fadøl. Prøv også Alpine Lager, der er lidt mere bitter, hvis du er til den slags.

Bonusinfo: Pubben er opkaldt efter manden der i midten af 1800-tallet fandt ud af, at kolera blev spredt via vand.

John Snow, 39 Broadwick Street, London. Nearest tube: Oxford Circus.


Nothing beats a cold beer…well, maybe a good bargain. So why not combine the two and head for John Snow in the middle of Soho. Normally you have to fork out around 3.50 for a pint i London but here they only cost 2.27.

The pub keeps the prices down by serving draught beer from the Samuel Smith Brewery in Tadcaster – Yorkshire’s oldest of its kind. I had a Taddy Lager which has a pleasant, round and not too bitter taste. If you’re after something a bit more bitter, try the Alpine Lager.

Bonus info: The pub is named after the guy who discovered that cholera spread through water.

John Snow, 39 Broadwick Street, London. Nearest tube: Oxford Circus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s