Second-hand find: Moschino bag

Photo: Mette Bassett

Photo: Mette Bassett

Vintage Moschino taske i vinyl og læder. Gætter på at den er fra 90’erne. Den kostede 30 pund i Octavia Foundation genbrugsbutikken i St. John’s Wood. Da den allerede var en smule halvsmadret, egner den sig perfekt til de der dage, hvor man bare på forhånd ved at ens taske får nogle tæv. For eksempel koncerter. Så den fik lov til at blive luftet på Roskilde Festival sidste år.

Og så er den temmelig handy, når man render storsvedende og solcreme-indsmurt rundt en Thailandsk landsby (som I sikkert allerede ved, er solcreme sart læders store hvidklistrede fjende).


Vintage vinyl/leather Moschino bag, my guess is it’s from the 90s. Cost 30 pounds in the Octavia Foundation charity shop in St. John’s Wood. It’s already a bit beaten up so it’s perfect for those heavy-duty days and events, like concerts, where you don’t want to spend your time nursing a delicate bag.

It’s also very handy on humid hot holidays where you end up walking around transpiring through a sticky layer of sunscreen (as you might know white creamy sunscreen is not delicate leather’s best friend).

Photo: Mette Bassett

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s