Second-hand find: Leather trousers

Min store kærlighed til læder og skind, farven sort og rock ‘n’ roll stemning bliver ikke mindre med alderen. Derfor slog jeg til, da jeg så fandt dem her til 25 pund i Octavia Foundation genbrugsbutikken i St. John’s Wood. De er måske lidt firseragtige i designet, og gør ikke sindssygt meget for min bagdel. Men fik jeg sagt at det er læder, så de er tilgivet…


My great love of all things leather, black and rock ‘n’ roll doesn’t diminish with age so I went for it when I found these trousers in the Octavia Foundation charity shop in St. John’s Wood. Price 25 pounds. Maybe they look a bit too much like something straight out of the 80s but I don’t mind. It’s leather so they’re forgiven.

H&M CROP TOP, YOHJI YAMAMOTO LEATHER BRACELET, SECOND-HAND LEATHER TROUSERS, DUNE BOOTS. Photo: Mette Bassett

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s