Mori & Margaret Atwood – yesterday’s finds from St. John’s Wood


Gik en hurtig tur over til St. John’s Wood i går og scannede gadens tre genbrugsbutikker. Intet af tøjet tiltalte mig, men som altid bugnede hylderne i Oxfam af læseoplevelser. Jeg hapsede en af yndlingsforfatterne Margaret Atwoods bøger, Bodily Harm og håber at den er på højde med to af mine favoritbøger fra hendes hånd: A Handmaid’s Tale og Life Before Man.

Og så den egentlige grund til at jeg var i området: for at hente take-away frokost hos japanske Mori. Indtil videre har de to butikker i hhv. St. John’s Wood og Marylebone, hvorfra man kan forsyne sig med diverse sushibokse, salater, karryretter og supper, som også kan spises i restauranten. Altsammen billigt og sundt (omkring 7-9 pund for en boks). De har også lækker, fedtfattig yoghurtis. Prøv den, hvis du er i området. Læs mere her.


Went for a walk to St. John’s Wood yesterday and quickly browsed the three charity shops on the high street. I didn’t find any exciting clothes but picked up a copy of Margaret Atwood‘s Bodily Harm in Oxfam’s brilliant book store. I can’t wait to read it as she is one of my favourite authors – hope it’s almost as good as two of my favourite Atwood novels: A Handmaid’s Tale and Life Before Man.

But the real reason for my visit to St. John’s Wood was that I was craving Japanese for lunch, so I picked up a sushi box and a salad (with delicious, creamy wafu dressing) from Mori. Currently they have two restaurant/take-aways in London: one in St. John’s Wood and another in Marylebone. Their food is fresh, yummy and pretty cheap (around 7-9 pounds for a sushi box) and apart from sushi they also sell curries, soups and salads and frozen yoghurt. Read more here.

Advertisements

One response to “Mori & Margaret Atwood – yesterday’s finds from St. John’s Wood

  1. I love Margaret Atwood too, my favourite is The Blind Assassin. A brilliantly executed tale of love and betrayal.

    I will try this sushi, now I’m not so far from St John’s Wood. Looks yummy. xx

    Helena xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s